Liesbeth Creyghton

Ontzorgen

Zorgcoaching

Er komt een moment in uw leven dat u behoefte krijgt aan hulp en ondersteuning bij de uitvoering van dagelijkse activiteiten: boodschappen doen, maaltijden bereiden, het schoonhouden van uw huis of persoonlijke verzorging. Er zijn in Nederland veel zorgaanbieders en andere instanties waar u met uw hulpvraag terecht kunt. Het is niet altijd duidelijk waar u recht op heeft en bij welk instantie u moet zijn. De aanvraagprocedure is omslachtig en gaat bijna altijd via de computer. Dat maakt het lastig om uw weg te vinden en de juiste zorg te regelen.

Dobber Van Ginkel helpt u hiermee Wij kennen het zorgaanbod en spreken de taal van de instanties. Wij kunnen samen met u uw zorgbehoeften in kaart brengen, de juiste instanties benaderen en de aanvraag op de juiste manier indienen. Wij leveren zelf geen zorg maar kunnen die wel voor u regelen.

Financiële thuiszorg

Heeft u ook al eens het gevoel dat u de door de administratieve bomen het bos niet meer ziet? Dat u het overzicht kwijt bent op uw inkomsten en uitgaven? Het bijhouden van een privé-administratie wordt steeds ingewikkelder: we moeten meer zelf doen, de wetten en de regels veranderen voortdurend en worden meestal niet eenvoudiger en we moeten steeds vaker onze zaken via de computer afhandelen. Er komt een moment dat u financiële hulp in de huishouding kunt gebruiken.

Dobber Van Ginkel helpt u met het voeren van uw administratie en het bijhouden van uw financiën. U kunt hierbij denken aan hulp en ondersteuning bij:

  • Op orde brengen en houden van uw administratie
  • Bijhouden van inkomsten en uitgaven
  • Correspondentie met officiële instanties
  • Bijhouden van abonnementen en lidmaatschappen
  • Regelen van praktische zaken
  • Verzorgen van belastingaangiften

Deze dienst kunnen wij aanbieden op basis van een uurtarief. Dan bepaalt u wat wij voor u kunnen doen en brengen wij alleen de uren in rekening waarin wij voor u aan het werk zijn. We bieden deze dienst ook aan in abonnementsvorm aan. U betaalt dan een vast bedrag per maand. Daarvoor helpen wij maandelijks met de lopende zaken en doen we eens paar jaar de aangiften inkomstenbelasting.