Liesbeth Creyghton en Menno van Ginkel

Dobber Van Ginkel

Dobber Van Ginkel is een jong bedrijf met veel ervaring. Wij zijn onafhankelijk van elkaar op verschillende manieren al jaren bezig om mensen te adviseren en te begeleiden. In 2021 hebben wij onze krachten gebundeld en zijn we Dobber Van Ginkel gestart,

Wat ons bindt en wat ons drijft komt tot uitdrukking in onze kernwaarden:

  • Dienstbaar: wij staan u met raad en daad terzijde en willen zo goed als mogelijk helpen en ontzorgen
  • Menselijk: wij luisteren naar uw wensen en behoeften en doen ons werk met een glimlach
  • Deskundig: wij weten waar we het over hebben en houden onze kennis up-to-date
  • Betrouwbaar: wij handelen in uw belang, uw zaken zijn bij ons in goede hand.

Liesbeth Creyghton

Inmiddels ben ik ruim 30 jaar werkzaam geweest in diverse financiële en fiscale functies zoals administrateur, belastingconsulent en controller. Met enige regelmaat wikkelde ik ook nalatenschappen af. Ik merkte de enorme impact op die het verlies van een dierbare kan hebben en de onmacht van een nabestaande om zaken goed te regelen in een periode van rouw. Het geeft mij veel voldoening om mensen bij te staan en ze te ontzorgen. Ook weet ik inmiddels uit ervaring hoe belangrijk het is om zaken vooraf te regelen. Naast een mogelijk fiscaal voordeel neemt het veel zorgen weg bij zowel de erflater als later bij de erfgenamen.

Mijn werk als (levens)executeur voelt voor mij als mijn roeping. Ik ben betrokken en met veel empathie probeer ik mijn klanten op praktische wijze te adviseren en te begeleiden. Ik heb veel geduld en beantwoord alle vragen in begrijpelijke taal.

Ik woon en werk in Delft. Sudoku’s oplossen in één van mijn hobby’s maar ik fiets, jog en wandel ook graag. Ik houd van muziek en bezoek graag een concert of theater.

Menno van Ginkel

Ik heb 30 jaar als organisatieadviseur, trainer en coach gewerkt, waarvan 20 jaar vanuit mijn eigen bureau. In 2020 heb ik besloten om mijn kennis en ervaring op een andere manier te gaan inzetten. Directe aanleiding was het overlijden van mijn tante en kort daarna mijn moeder. Met deze praktijkervaring op zak heb ik me laten omscholen tot (Levens)Executeur.

Met mijn achtergrond en mijn kwaliteiten, kunt van mij een mensgerichte aanpak verwachten. Ik kan goed luisteren, ik voel aan wat er speelt en ik schrik niet van emoties. Ik zie het als mijn toegevoegde waarde dat ik een nalatenschap in goede harmonie en zonder gedoe in de familie kan afwikkelen.

Ik woon in Den Haag en deel mijn leven met Danielle en onze hond August. In mijn vrije tijd wandel en lees ik graag, ben ik veel in theater en musea te vinden en help ik als vrijwillig energiecoach buurtgenoten met het verduurzamen van hun huis.